Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Bad day :(
Saturday, 9 June 2012 09:02 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP


Hai readers , assalammualaikum . Blog ni mcm nothing -,- takde mendek nak cerita :| Tapi kalau sedih , semua orang carik blog kan . Nak mengadu ! Sebab dalam dunia mmg takde sapa yang boleh faham kita . Seribu tahun kau kenal , bercinta , serumah , pun kau takkan faham seseorang tu . Even mak aku yang beranakkan aku pun , die still belum faham aku sampai sekarang . Zanna Eika Wani Aien Husna , yeah aien maybe tak sangat denga story aku . Tapi sometimes she's helping me . Diorang faham aku tapi diorang belum betulbetul faham aku  , boleh ke hah korg masuk dalam hati aku ? Takde pintu keyh --' Korang aku harap korang ada dengan aku sekarang , aku nak mengadu :( Aku tengah sedih , sedih gile , Hmm *crying* Ya Allah cepatlah sekolah , nak jumpa korang , nak mengadu , nak nangis dengan korang . Wehh tolong aku wehh aku tension tahu T.T K takde sapa tahu . Ada tak alat untuk putarkan masa ? Ohh please lah ada :(  Kalau ade , aku akan pastikan semua keputusan yang aku buat takkan terjadi , so takdelah sedihhhhhhhhhh -,- Life aku suck tahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Yaa im not a kind of person yang suka nak tunjuk yang aku tengah sedih , tapi dengan korang aku takboleh sorok :| Aku sakithati tahu , K Allah je yang yahu . Aku dah takde sapa sapa lagi yang boleh faham aku , korang jee yang boleh . Parents aku ? No way ! Akak aku , ohhbukan cara aku untuk kongsi problems dengan sibling . Bf ? He's never understand meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee he hurts meeeeeee . Husna , Zanna aku sedih sangat , ishh takleh behenti nangis ni , ishhhhhhhhhhhh napelah aku lembik sangat harini ! Korang janji jangan tinggalkan aku :(  Aku nak citer depan2 , kat fb aku taktahu nak explain cm mana , aku taktahu nak explain mcm mana apa yg aku rase sekarang ! Ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , nak jumpaaaaaaaaaaaa korang :(  Eeeee T.T

                         


<< >>