Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Ya Allah sedihnya :'<<< *nangis*
Tuesday, 14 August 2012 07:46 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Asslammualaikum . Hm , raya lagi 4 harikan ? Tapi macam takde perasaan , tak happy , tak best , tak meriah , sunyi , takbest . Hm , kan bagus kalau semua adik beradik aku takpayah kawen , kejap jee kebahagiaan kite kene ambik kan . Rindu sangat dengan Along , Angah , Abang , Amer , Kakak , Dayah :'<< Takboleh ke kalau tak kahwin ? Adik sanggup jadi kecik sampai bila bila asalkan kita tak jauh jauh macamni :| Sedihnya :'<<< Sunyi sangat tiap tiap hari , puasa sorang sorang , takde feel langsung , tapi mesti korang takesahkan ? Mesti korang akan cakap 'Mcamla mak ngan ayah takde' , Ingat sama ke perasaan dia ? Tak langsung , Tahun ni dah tak berebu pasang pelita :'| Dah takde lepak samasama lepas bebuka :') Take lagi salam salam pagi raya , setiap tahun tak lengkap , pk seronok ke ? Taklangsung :'<< Duduk rumah sorang-sorang , sunyi , macam takde lifee :'( Kan bagus macam dulu , tiap tiap hari jumpa , ajar adik keje sekolah , tengok movie sama sama , makan sama sama , semua sama sama , mandi pun sama sama :'<< Sekarang semuanya dah takde , korang tak rindu ke ? Mcam adik :(  Jeles sangat bila kawan kawan cerita adik beradik diorg sume dah balik kmpung ,  rumah bising2 merih ain mercun samasama hmmm :'| Raya pertama ke , kedua ke , semuanya takbest , rindu nak kene marah dengan along masa buat homework lepastu amir mesti backup , rindu nak tengok angah lukis kartun ujang , abang lukis gambar vavi , geng dengan kakak buli dayah , nak rebut paha ayam , nak main masakmasak , main model model , dukung kat amir , gaduh ngan abang , tengok gigi jarang angah , tengok anak punggung abang , tengok milo kakak , main masak2 sama2 dengan kakak/dayah dalam bilik air , semuanya nak rindu :'<<<<< Sekarang baru faham macam mana perasan mak and ayah bila rumah takde anak anak sedangkan dulu rumah ni yg paling bising meriah sekarang dah takde lagi macam tu :\ Macam dah takde life dahhh :'<<<<<<


MY MOTHER+FATHER :*



MY BROTHERS :*

MY SISTERS :*

Perfect Family kan ? Dah lama takde gambar sama sama sekali sembilan kan :'<<
Rinduunyaaa dengan koranggggggg nangis wehh sapai mata bengkak , klau mak tahu mampus aku -,,- Jaga diri yaa korang , jangan sedih jangan lupa org kat rumah , sayang korangggg sangaaaaaaaat :'>


                                                                I LOVE YOU SIBLINGS :'7


That day :'D
Monday, 13 August 2012 05:13 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Hai , Assalambat ? Hahahha assalambat baca ? Haahaha kay taklawak punggggggg :* Guess wat ? Hari sabtu haritu best sangat ! Haha okay sebelum tu i nak bagitahu *uolls HAHAHHAHAHA yang entry ni panjang sangot kay ? Kalau busy ke , nak membuang ke , ngntuk ke , baik tak payah baca lah kay uolls ? Haritu kan kan ! Kite pergi majlis khatam al-Quran + Berbuka bersamamenteri *konon -,- Padahal masing-masing makan sendirri kayyyyyyyy nampak beno nipunye hihihihihi . Tapi best ! Lepak samasama , borak , buat laka-laka hahahahaha sampai najiha yang sopan tu pun boleh gelak sampai muka merah , ni semua angkara celop a.k.a Jalil ! Hehehehe habis laaa kalau celop baca ni , tercabut pipi aku dia tarik T,T Masa mula mula mmg i takmao pergi bakkata ckgu bahaman "Dak pika ni naik kapal terbang baru dia nak ikot" #Ehh mana tahu ni cikgu? Hahaha! Disebabkan My bestpwengggg sumenye pergi, so nak joinlah! Nasib baik best tawwwwww . Tapi tadek Zana and Fana :'<<<< Tak cukup  team boboiboykite , hahaha . Tapi bnyak faedah kan pergi sana? #Banyakke -,- Elokklah kan , org ceramah ita baring , well rumah takde carpet tidur kat simen je kan? Kesiannn haha . Org mengaji kita baca Quran kat phone kan Celop , Jiha , Syasya ? Hahahhaha :'P Tapi takde Husna , Aien , Nada , Aini , Bedah , kalau ada mesti lagi meriah ! Diorang ikot tapi *kenejagamasjid Kan ? Hahahha k joke jgn marah taww :P Aku paling menyirappppppp time makannnnnnnnnn -,,- Dah lah sedap ! Tapi tak dapatnak menikmati , phewww ~ Kene terkejar kejar solat maghrib , tu pun taksempat jemaah :'| Time balik paling best! Memekak mekak hilangan suara pecahkan anak tekak hahahahhaha aspecially boyprengg i Awok Hahahahha :'D Best kan kan ? Huww -,- Hari yang dipenuhi dengan aktvt tgkap gmbar jee sebenarnyaaaa -..- Nak tgok kene bayar doplosennn *duitraya! Hahaahhahaha , ok sayang sayang let me show you the happinnnessssssssssssssssss !



























THANK YOU READERS :'D
Credit to : Qira , Awok , Husna , Wani , Eika , Mawa , Ain , Pipah , Bedah , Ecah , Nadia , Tira , Shasha , Ellya , Aini , Jiha , Nada , Sayang , Celop :'D


Me Love You Readers 
Pika Abu Bakar :'B






My New Bestfriend :'D
Friday, 10 August 2012 10:15 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Hai readers ! Accalamualaikummm hahahah kayy . Okayyy hari ni kite nak celiteee pacaaaal kawannn titewww nameee iyelee aiyel apijaaaarrrr a.k.a Bob haha . seriously die owsemmm ! walaupun sometime die mmg menyakitkan hati jiwa dan raga -,,- Mulut diaa mmg panaihhhhh semuorang pun taw . Tapi kadang-kadang orang mcm ni laa sedap dibuat kawan jujur , mulut dia yang  laju jee becakap tu kadang kadang kelakaaar haha , best best best . Yaaaa dia mmg kawan baik baru aku sbb kita baru kenal and baik tahun ni kan bob ? Even aku tahu kau tak kan singgah blog ni pun , aku ada bblog pun kau taktahu kayyyyy bob kay.
Dia abang angkat aku Hahahahaha padahal sekelas seumur sebaya semacam macamlah hahaha tapi kau tetap abang angkat aku , jyeahhhhhh hahahaha . Okay ! Tulis pasal kau kat blog miskin daif aku ni adalah sebagai balasan bagipresent yang kau bagi aku tadi hahaha macam terharu sikit :') Comel angaaaaaaaaaaat .

That moment : 11/8-7:55 am
Me : *baru masuk kelas* *singgah tengok jadual exam kat depan kelas*
You : Eh burn , nah ameklaaa , aku segan nak bagi sebenarnyaa hehehehehe .
Me : Ehh apa ni *nak bukak*
You : Ehh janganlaa bukak kat sini malu malu malu  hahhaha .
Me : Ehh takut aku entah pape lipas ke ape ke .
You : Takkan aku nak bagi katak pulak -,-
Me : Aku malulah nak ambik hahahhaha
You : Alah kau natang jeee malu malu hahaha
Me : Thanks bob .

comel kann ? Tengok kotak pun dah terujaa . Well sempena bulan ramadhan almubarak ni , abg bob kasi kita kurma yang comel comel , thanks bob lepasni kalau tengok kurma mesti teringat kau Hahahahahaha Korang nak tgok bob ? Let me show my only abg angkat, Haha sorry bob aku tayang gambar ko ni haha .

Tadaaaaaaaaaaaa ! Me and Bob :D

Thanks bob :'D





Exammmmmmmmm :*
Saturday, 4 August 2012 11:44 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Hai readers ! Heheheh nmpak tak gambar comel kite tuuu ? Hihi pelacannnggggggg :* Guess wat baby ? Next week exam , ni dah hari ahad kan ? Ada aku selak buku ? K mehh lepok aku secara berjemaah :|
Aku risau  sangat . Yelahhhh kannnnn , Awal exam aku sederhana jee . Tengah thun , Fuhhhhhhh pandai gilak k . sampai dalam tingkatan aku dapat nombor 5 o.O So aku takut kalini turun T,T konfem melalak setahunnnnn nanti :3 Hmm , doakan aku k ? K baca ni dengan ikhlas k ?
'' Ya Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani . Dengan rendah hati dan penuh kehambaannya aku berdoa agar egkau berikan lah daku dan sahabatku NURSHAFIKA BT  ABU BAKAR kejayaan dalam setiappeperiksaan yang dijalani dan pada engkau sajalah aku mampu meminta dan mengadu ya Allah ''

Thanks readers :)
Kejayaan kite bersama kay ? Ikhlas kay ?
Me love you  (n.n)/ *bye


Ramadhan then Raya ! Yeayyyyyyyy !
11:19 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

 

Assalammualaikum sayang-sayang ! Hmm belum terlambat kot  nak cakap SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA YANG PENUH KEBERKATAN  DAN RAHMAT DARI YANG MAHA KUASA .
Hmm kite dah puasa berapa hari ekkk ? K lagi 2 minggu je lagi kan ? Cepat kan masa belalu . So banyak kanlah beribadah , Bagi yang membaca alquran tu , cepat cepatlah habiskan takut tak sempat pulak nak khatam nanti :) Hmm rugi rugi rugi macam kite ni T.T Biasalah kehidupan seorang pelajar ,busyy :( Tapi korang mesti kata tu alasan kan ? Haha k warebewwww *gedik* Kekeke . Bulan puasa ni jaga mulut , perangai , perbuatan , perasaan dan segalagalanya , tapi jgn bulan puasa jejadi baik tawww ! Hambuui . Tapi kan bulan puasa ni ramai yang meninggalkan dunia kan :| Sedih sangat jadi saudara terdekat si mati , mesti terkilan , sedih , rasa kehilangan , syukur Alhamdulillah pada Allah keluarga kita masih selamat . Tapi kita tak tahu ajal akan datang bila bila masa kan ? Kalau tengah menaip ni Allah nak jemput kite pun boleh :) Hmm insaflah wahai manusia , Allah sentiasa mengampunkan hambanya , ceh ustazah Hihi . K itu sahaja ceramah ikhlas dari saya , Love you btw thanks :*




Sayang , Happy birthday :)
10:58 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP



Assalammualaikum readersss ! Hihi , berhabuk dahhh blog nihh taww --' Lama ngehh tak menuliss menconteng melukis melakar  merbagai-bagai lahh Hihihi :D Well , busy sangaaaaaat T.T Bilik aku pun bersepah taww tadek masa nak kemas . Korang pun wajiblah tak singgah , bosan , andd malas lah nak singgah sahur kat sinikan ? Hahaha singgah sahur :'O Ohh Yaaa SELAMAT BERPUASA :D Btw Hafetz Indera , Happy Bornday honey bunny ! Wuuuu lupa nak snap hadiah nak tunjuk kat korang , Hm takyah laa bagitahu , ki ki kikiki teee malu :3 Kekeke . Hmm Hmm Hmm Awakkkkkkkkkkkkkkkkkk *gedik*


HAPPY BIRTHDAY :*
-semoga panjang umur
-murah rezeki 
-belajar rajin rajin
-jangan lupa solat
-jadi budak baik/pandai
-jangan mengorat
-wish all the best for you bb :*


Itu sahaja .Me love you bb :D


<< >>