Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Being myself :'|
Saturday, 7 July 2012 22:18 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Assalammualaikum readers . And Hye to non-muslim :'|
Hmm , betul cakap orang kan , hidup memang harus berkawan .
Tapi mesti bijak pilih kawan , kaan yang membawa kepada kebaikan .
Aku dah bazirkan 3 tahun untuk berkawan dengann kawan yg bawak aku kpd kejahatan ,
Ishhh bazir bazir bazirrr sangat K k k , Haaa alau nak carik boyf pun kene hati-hati taww !
Makesure die bawak korang kepada kebaikan bukan maksiat :'B
Tapi takpelah , Maybe selama 3tahun tu Allah bagi aku membezakan .
Bukan semuanya indah sentiasa :'| Sedih dalam sedih tahu tak :'0
Dahlah sedih , pastu sedih lagi , rindu lagi , awrghhhhhhh -,- nangis ahhh !
Nak tahu tak ? Aku sayang Husna sangat sangat . dia kawan yang baik sangat .
Maybe dia taksedar , tapi dia dah ubah aku bnyak sgt . Thanks Husna :')
Sebab kau aku belajar rajin rajin , Sebab kau aku pakai tudung labuh sikit ,
sebab kau aku pakai baju longgar longgar , sebab kau aku pakai baju labuh labuh ,
Sebab aku kau nges , sebab aku kau kecikhati , sebab kau aku pakai baju sopan sikit.
Sikit jee hehehe D';

Sorry Husna , Aku mmg jenis yang suka cakap direct , tegur direct .
Kau kan lembik mcm marshmellow yang lembut lembut tu ,
lol keapa kau ngis depan aku Haa unta ? Dahlah lembik benyek eee -,-
HAHAHAHAHAHA :P Akummg jahat sikit , Tapi sikit jee ,
Masuk form4 ni baru aku belajar dapan kawan yang baik , pandai , best sangat ,
Ada ebieeyy ebieyy Team ^^ Iloveyou Hmm nakngis :'|

My EbieyyyebieyyyTeam :'D Me Heart You sayang , Kita bukan geng gedik Tapi kita geng belajar samasama , pandai samasama , cerita samasama , Snap samasama , Aww aww sadissss :'|

ME HEART YOU EBIEYYY :'D



<< >>