Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Monyot :*
Friday, 15 June 2012 09:49 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

 Hi Monyot kepeng gedik musyuk masyam :P
Entry ni untuk awak , suka tak suka tak ? Hehehe , Monyot ilebchiuuuuuuuuuu :* Eccehhhhhh gedik hahaha . Monyot awak suka bagi kita makanan kan ? Awak memang suka kita yang dah gomok ni gomok lagi ehhh ? Kita bukan nak gomokkkkkkk kita nak tingggii macam otomennn :-3 Tapi nanti awa pulak pendek . Ishh -,- Monyot kenapa awak handsome ? Macam kita, ade misaaaaaaaaaai :* Panjang lagi , kita ada janggut , awak ade ? K takde jangan jealous . Monyot harini 15.6.12 , kitaa dah coupleee 6 bulan ! Yeayyy half year , Paling lama seumur hidup -_______- Awa ohsemmmmmmm sebab awak monyot gomok mcm dowemon :P Hahahahaha Monyot thankyou bagi kite Kinderbueno yang kite kata 'Canderbueno' Tuu -..- K maluu :3



See ? Aww due lagi , besar lagi nyummnyumnyum ! Btw ni bukan makanan pertama yang awak bagi kite hahaha :P Thanks omeyomey  , k awak tak omey pun , kite jeee . Jgn pasan k monyot . Monyot awak ohhsem . Best bila kakak-2 kita kenal awak . Awak baik , eccehhh hahhaa . Eee gelila pujipuji orangg ni -,- Hahahah . Monyot jangan mengorat taww , pomishhh taww , nanti kita tinggalkan awak >< Takut tak ? Hahaha . Awww michuuuuu lebchiiuuuuuu ayeeyuuu :* 

                                          



Bad day :(
Saturday, 9 June 2012 09:02 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP


Hai readers , assalammualaikum . Blog ni mcm nothing -,- takde mendek nak cerita :| Tapi kalau sedih , semua orang carik blog kan . Nak mengadu ! Sebab dalam dunia mmg takde sapa yang boleh faham kita . Seribu tahun kau kenal , bercinta , serumah , pun kau takkan faham seseorang tu . Even mak aku yang beranakkan aku pun , die still belum faham aku sampai sekarang . Zanna Eika Wani Aien Husna , yeah aien maybe tak sangat denga story aku . Tapi sometimes she's helping me . Diorang faham aku tapi diorang belum betulbetul faham aku  , boleh ke hah korg masuk dalam hati aku ? Takde pintu keyh --' Korang aku harap korang ada dengan aku sekarang , aku nak mengadu :( Aku tengah sedih , sedih gile , Hmm *crying* Ya Allah cepatlah sekolah , nak jumpa korang , nak mengadu , nak nangis dengan korang . Wehh tolong aku wehh aku tension tahu T.T K takde sapa tahu . Ada tak alat untuk putarkan masa ? Ohh please lah ada :(  Kalau ade , aku akan pastikan semua keputusan yang aku buat takkan terjadi , so takdelah sedihhhhhhhhhh -,- Life aku suck tahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Yaa im not a kind of person yang suka nak tunjuk yang aku tengah sedih , tapi dengan korang aku takboleh sorok :| Aku sakithati tahu , K Allah je yang yahu . Aku dah takde sapa sapa lagi yang boleh faham aku , korang jee yang boleh . Parents aku ? No way ! Akak aku , ohhbukan cara aku untuk kongsi problems dengan sibling . Bf ? He's never understand meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee he hurts meeeeeee . Husna , Zanna aku sedih sangat , ishh takleh behenti nangis ni , ishhhhhhhhhhhh napelah aku lembik sangat harini ! Korang janji jangan tinggalkan aku :(  Aku nak citer depan2 , kat fb aku taktahu nak explain cm mana , aku taktahu nak explain mcm mana apa yg aku rase sekarang ! Ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , nak jumpaaaaaaaaaaaa korang :(  Eeeee T.T

                         


Sadis :'|
Monday, 4 June 2012 06:31 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP


Kenapa dalam dunia ni semuaorang takboleh faham kita ? Kenapa seuaorang takbuleh faham yang kita tengah sedih marah sunyi ? Kenapa kadang kadang semuaorang nak kita jaga hati dia tapi dia tak jaga hati kita ? Kenapa selalunya tak adil ? Boleh mati ke kalau semuanya adil ?  Sedih K sedih . Atomen kenapa kita rasa yang awak dah jauh dari kita ? Jauh sangaaaaaaaaaaat . Hm :'| Awak dah taksayang kita eh ? Awak dah bosan ? Dah taktahan dengan kita yang suka membebel ni ? Dah taknak rindu dengan kita lagi ? Bila kita cakap kat awak , awak kata awak pun rasa yang sama -..- You tahu tak sayang , you dah tak macam dulu lagi . You macam dah tak heran dah i nak marah ke merajuk ke . You tak bersyukur kee dalam dunia ada banyak lelaki tapi kenapa i sayang you . You kenapa ? Dah gila ? Dengar K , setiap hari kita sedih , sedih dengan you yang jauhhhhhh sangaaaaaaaaaat . Awak dah nak pergi ke? :(  Fact k . Yang i ni memang ego ,  kite takkan layan sesuatu yang kita marah sampai kita puas hati . Itu fact , this is myself k. If u really love me , you must accept me. Without changing me :| Yee awak lagi baik dari kita , semuaorang pun cakap benda yang sama . Sound fcku bila orang tanya 'Ehh burn macam mana kau boleh couple dgn die?Yela kau kan macam kecoh sikit die tu baik so maca pelik sikitla' K damn ok. WTH ? Mati ehh kalau orang baik couple dengan orang jahat? Bukan ke tuu lagi bagus sebab yang baik boleh merubah yang buruk but takmustahil jugak yang buruk boleh mempengaruhi yang baik jadi buruk , so which one kite haa syg ? Kita ada ajar yang buruk kat awak hee? Yaa maybe ade . So? Kene clash la? Macamtu? K tu vavi namanya -..- Hi im crying T___T Mmg lumrah ehh kalau couple sakithati? Kenapa masa kawan takpun ? Hahahahaha Funny life of me kan hahahahhaaa lols baby . Tahu tak b4 aku couple dengan kauuuuuuuuuu aku single 2tahunnnnn . Hahaha aku benci K dgn lelaki yang sial macam Ex aku . Kau jangan K jadi cm die T_____T 





<< >>