Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Ramadhan then Raya ! Yeayyyyyyyy !
Saturday, 4 August 2012 11:19 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

 

Assalammualaikum sayang-sayang ! Hmm belum terlambat kot  nak cakap SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA YANG PENUH KEBERKATAN  DAN RAHMAT DARI YANG MAHA KUASA .
Hmm kite dah puasa berapa hari ekkk ? K lagi 2 minggu je lagi kan ? Cepat kan masa belalu . So banyak kanlah beribadah , Bagi yang membaca alquran tu , cepat cepatlah habiskan takut tak sempat pulak nak khatam nanti :) Hmm rugi rugi rugi macam kite ni T.T Biasalah kehidupan seorang pelajar ,busyy :( Tapi korang mesti kata tu alasan kan ? Haha k warebewwww *gedik* Kekeke . Bulan puasa ni jaga mulut , perangai , perbuatan , perasaan dan segalagalanya , tapi jgn bulan puasa jejadi baik tawww ! Hambuui . Tapi kan bulan puasa ni ramai yang meninggalkan dunia kan :| Sedih sangat jadi saudara terdekat si mati , mesti terkilan , sedih , rasa kehilangan , syukur Alhamdulillah pada Allah keluarga kita masih selamat . Tapi kita tak tahu ajal akan datang bila bila masa kan ? Kalau tengah menaip ni Allah nak jemput kite pun boleh :) Hmm insaflah wahai manusia , Allah sentiasa mengampunkan hambanya , ceh ustazah Hihi . K itu sahaja ceramah ikhlas dari saya , Love you btw thanks :*




<< >>