Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Monyot :*
Friday, 15 June 2012 09:49 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

 Hi Monyot kepeng gedik musyuk masyam :P
Entry ni untuk awak , suka tak suka tak ? Hehehe , Monyot ilebchiuuuuuuuuuu :* Eccehhhhhh gedik hahaha . Monyot awak suka bagi kita makanan kan ? Awak memang suka kita yang dah gomok ni gomok lagi ehhh ? Kita bukan nak gomokkkkkkk kita nak tingggii macam otomennn :-3 Tapi nanti awa pulak pendek . Ishh -,- Monyot kenapa awak handsome ? Macam kita, ade misaaaaaaaaaai :* Panjang lagi , kita ada janggut , awak ade ? K takde jangan jealous . Monyot harini 15.6.12 , kitaa dah coupleee 6 bulan ! Yeayyy half year , Paling lama seumur hidup -_______- Awa ohsemmmmmmm sebab awak monyot gomok mcm dowemon :P Hahahahaha Monyot thankyou bagi kite Kinderbueno yang kite kata 'Canderbueno' Tuu -..- K maluu :3



See ? Aww due lagi , besar lagi nyummnyumnyum ! Btw ni bukan makanan pertama yang awak bagi kite hahaha :P Thanks omeyomey  , k awak tak omey pun , kite jeee . Jgn pasan k monyot . Monyot awak ohhsem . Best bila kakak-2 kita kenal awak . Awak baik , eccehhh hahhaa . Eee gelila pujipuji orangg ni -,- Hahahah . Monyot jangan mengorat taww , pomishhh taww , nanti kita tinggalkan awak >< Takut tak ? Hahaha . Awww michuuuuu lebchiiuuuuuu ayeeyuuu :* 

                                          



<< >>