Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

S.A.Y.A.N.G
Thursday, 31 May 2012 20:53 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

                                                           ASSALAMMUALAIKUM :')


Hye readers ! Nampak tak kat atas tu my omey omey  ? Hee kite ghindulahhhhhh kat awok Zaty . Kenapa awak pindah ? Kenapa awak tinggal kite ? *sobsob* Kite plan harini nak jumpa awak , nanti bole jumpa Husna sekali :3 Awak dah gemuk ke belum ? Cepatlah gemuk nanti takdelah kite gemuk sorang sorang .  Tapi harini kita kee pegi ampang superdamn T_______________T Hamekkau besar kite nangis ! Heheheheh :P Ada wedding kat sana , Weh boleh tak kawin hari lain ? Esok ke , inggu depan ke ? Nak jugak ambik tarikh datink akuuuuu -,- K rinduu wehhh kat Krahh Anis Dan sewaktu denganya , Hihhihi , mc pengumuman waktu berbuka pulak . Wehhhhhhhh nanti kita keluar ehhhh K *Takdeduet* K maknenye aku gebang jeeeeeeee :P Nanti aku pegi umah kau , dapat makan freeeeee ! Heheheheheh ILY Mmmuahhhh !










KITA SAYANG AWAK NURUL IZZATI ABU BAKAR KITA MINTAK MAAF KALAU KITA ADA SALAH DENGAN AWAK SELAMA NI TAU OMEY  , I LOVE U I MISS U I NEED U 




HUSNA OMAR I LOVE YOU :)
Tuesday, 29 May 2012 22:46 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

                                            Assalammualaikumwaahmatullahhiwabarakatuh
Hai AidzatulHusna OmarKhir . Disebabkan kau suka warna biru , So aku tulis Entry ni kaler biru ! Maer suka kaler merah kan kan kan? So aku tulis salam tukaler merah ! Hahahahahaha :3 Dear Husna , Aku ikhlas kawan dengan kau . Cuma kau kata kau susah nak faham aku kan ? Kau nanges tiap tiap hari sbb aku , Ohh pliss laa aku tahu aku comel , Hahahah ! K joke , Jujurlah sayang , aku memang kasar sikit . Maybe kau tak biasa dengan aku , Kau belum kenal aku yang sebenar . Akulah Atromen ! Hhahaha K Joke , Aku mmg kasar sikit , kadang2 mulut aku , cara aku , mungkin buat kau touching . Yee ahh kau kan cengeng T.T Ohh please k jgn nangis bace entry ni , Tk sedih pun. Aku mmg susah giler nak ngis bro , Kecuali kalau benda tu buat aku betul2 rasa bodoh and hina contohnyamasa aku kene pakai baju lama aku tu T.T Hahaha tu firstime k aku ngis kat sekola terasa diriini sangat lah hina .Kau tahu , aku sorok semua problem aku dari kau , sebab aku rasa kau mcm susah nak dengar and faham aku , Zanna yang baru baik ngan aku tahun ni pun dah boleh faham aku gile gile . Maybe sebab kau Alien kot :3 Hahahahah :P Aku  takut kau salahkan aku dari problem aku semdiri nnt aku sedih T.T Hmm , Yee aku janji kita BFF lols . Ishhh mcm geli jee ayat aku ni :3 Tapi kau kene tahu , jangan sesekali sama kan aku dengan anis sbb setiapmanusia taksama . Jangan merendah2 kan seseorang sahabat tu depan sahabat tu sendiri , itu akan buat sahabat tu sedih kecewa and rasa taklayak untuk berkawan . Btw thanks sebab banyak ajar aku untuk tutup aurat Even takdelah banyak mana pun tapi hati aku terbukak jugak :) Kau pandai, baik, sentiasa sabar dengan aku . Cuma kadang2 Kau punya gelabah tu buat aku nnak lempang kau sampai kau pengsan ! Hahahaha :P Kita hanya perlu memahami hati seseorang itu , Tetapi bukan mendalaminya , sbb kita takkan pernah mampu .






                                                                                                                   LOVE U ,
                                                                                                         PIKA ABU BAKAR







<< >>