Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

My New Bestfriend :'D
Friday, 10 August 2012 10:15 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Hai readers ! Accalamualaikummm hahahah kayy . Okayyy hari ni kite nak celiteee pacaaaal kawannn titewww nameee iyelee aiyel apijaaaarrrr a.k.a Bob haha . seriously die owsemmm ! walaupun sometime die mmg menyakitkan hati jiwa dan raga -,,- Mulut diaa mmg panaihhhhh semuorang pun taw . Tapi kadang-kadang orang mcm ni laa sedap dibuat kawan jujur , mulut dia yang  laju jee becakap tu kadang kadang kelakaaar haha , best best best . Yaaaa dia mmg kawan baik baru aku sbb kita baru kenal and baik tahun ni kan bob ? Even aku tahu kau tak kan singgah blog ni pun , aku ada bblog pun kau taktahu kayyyyy bob kay.
Dia abang angkat aku Hahahahaha padahal sekelas seumur sebaya semacam macamlah hahaha tapi kau tetap abang angkat aku , jyeahhhhhh hahahaha . Okay ! Tulis pasal kau kat blog miskin daif aku ni adalah sebagai balasan bagipresent yang kau bagi aku tadi hahaha macam terharu sikit :') Comel angaaaaaaaaaaat .

That moment : 11/8-7:55 am
Me : *baru masuk kelas* *singgah tengok jadual exam kat depan kelas*
You : Eh burn , nah ameklaaa , aku segan nak bagi sebenarnyaa hehehehehe .
Me : Ehh apa ni *nak bukak*
You : Ehh janganlaa bukak kat sini malu malu malu  hahhaha .
Me : Ehh takut aku entah pape lipas ke ape ke .
You : Takkan aku nak bagi katak pulak -,-
Me : Aku malulah nak ambik hahahhaha
You : Alah kau natang jeee malu malu hahaha
Me : Thanks bob .

comel kann ? Tengok kotak pun dah terujaa . Well sempena bulan ramadhan almubarak ni , abg bob kasi kita kurma yang comel comel , thanks bob lepasni kalau tengok kurma mesti teringat kau Hahahahahaha Korang nak tgok bob ? Let me show my only abg angkat, Haha sorry bob aku tayang gambar ko ni haha .

Tadaaaaaaaaaaaa ! Me and Bob :D

Thanks bob :'D





<< >>