Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

That day :'D
Monday, 13 August 2012 05:13 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Hai , Assalambat ? Hahahha assalambat baca ? Haahaha kay taklawak punggggggg :* Guess wat ? Hari sabtu haritu best sangat ! Haha okay sebelum tu i nak bagitahu *uolls HAHAHHAHAHA yang entry ni panjang sangot kay ? Kalau busy ke , nak membuang ke , ngntuk ke , baik tak payah baca lah kay uolls ? Haritu kan kan ! Kite pergi majlis khatam al-Quran + Berbuka bersamamenteri *konon -,- Padahal masing-masing makan sendirri kayyyyyyyy nampak beno nipunye hihihihihi . Tapi best ! Lepak samasama , borak , buat laka-laka hahahahaha sampai najiha yang sopan tu pun boleh gelak sampai muka merah , ni semua angkara celop a.k.a Jalil ! Hehehehe habis laaa kalau celop baca ni , tercabut pipi aku dia tarik T,T Masa mula mula mmg i takmao pergi bakkata ckgu bahaman "Dak pika ni naik kapal terbang baru dia nak ikot" #Ehh mana tahu ni cikgu? Hahaha! Disebabkan My bestpwengggg sumenye pergi, so nak joinlah! Nasib baik best tawwwwww . Tapi tadek Zana and Fana :'<<<< Tak cukup  team boboiboykite , hahaha . Tapi bnyak faedah kan pergi sana? #Banyakke -,- Elokklah kan , org ceramah ita baring , well rumah takde carpet tidur kat simen je kan? Kesiannn haha . Org mengaji kita baca Quran kat phone kan Celop , Jiha , Syasya ? Hahahhaha :'P Tapi takde Husna , Aien , Nada , Aini , Bedah , kalau ada mesti lagi meriah ! Diorang ikot tapi *kenejagamasjid Kan ? Hahahha k joke jgn marah taww :P Aku paling menyirappppppp time makannnnnnnnnn -,,- Dah lah sedap ! Tapi tak dapatnak menikmati , phewww ~ Kene terkejar kejar solat maghrib , tu pun taksempat jemaah :'| Time balik paling best! Memekak mekak hilangan suara pecahkan anak tekak hahahahhaha aspecially boyprengg i Awok Hahahahha :'D Best kan kan ? Huww -,- Hari yang dipenuhi dengan aktvt tgkap gmbar jee sebenarnyaaaa -..- Nak tgok kene bayar doplosennn *duitraya! Hahaahhahaha , ok sayang sayang let me show you the happinnnessssssssssssssssss !



























THANK YOU READERS :'D
Credit to : Qira , Awok , Husna , Wani , Eika , Mawa , Ain , Pipah , Bedah , Ecah , Nadia , Tira , Shasha , Ellya , Aini , Jiha , Nada , Sayang , Celop :'D


Me Love You Readers 
Pika Abu Bakar :'B






<< >>