Warzaii Monstaa

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2163286767478996724\x26blogName\x3dCik+Monstaa+is+HERE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://warzaiimonstaa.blogspot.com/\x26vt\x3d-1328115281003244854', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
welcome.

welcome for visiting my page .
You are at http://warzaiimonstaa.blogspot.com/
It's for my refuge .
Always remember to respect it while you're visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you .
Leave your tag before you leave my page and do follow my blog . I will appreciate it .
Lastly , enjoy your stay .

Ya Allah sedihnya :'<<< *nangis*
Tuesday, 14 August 2012 07:46 | 0 comment(s) | add a comment. | TOP

Asslammualaikum . Hm , raya lagi 4 harikan ? Tapi macam takde perasaan , tak happy , tak best , tak meriah , sunyi , takbest . Hm , kan bagus kalau semua adik beradik aku takpayah kawen , kejap jee kebahagiaan kite kene ambik kan . Rindu sangat dengan Along , Angah , Abang , Amer , Kakak , Dayah :'<< Takboleh ke kalau tak kahwin ? Adik sanggup jadi kecik sampai bila bila asalkan kita tak jauh jauh macamni :| Sedihnya :'<<< Sunyi sangat tiap tiap hari , puasa sorang sorang , takde feel langsung , tapi mesti korang takesahkan ? Mesti korang akan cakap 'Mcamla mak ngan ayah takde' , Ingat sama ke perasaan dia ? Tak langsung , Tahun ni dah tak berebu pasang pelita :'| Dah takde lepak samasama lepas bebuka :') Take lagi salam salam pagi raya , setiap tahun tak lengkap , pk seronok ke ? Taklangsung :'<< Duduk rumah sorang-sorang , sunyi , macam takde lifee :'( Kan bagus macam dulu , tiap tiap hari jumpa , ajar adik keje sekolah , tengok movie sama sama , makan sama sama , semua sama sama , mandi pun sama sama :'<< Sekarang semuanya dah takde , korang tak rindu ke ? Mcam adik :(  Jeles sangat bila kawan kawan cerita adik beradik diorg sume dah balik kmpung ,  rumah bising2 merih ain mercun samasama hmmm :'| Raya pertama ke , kedua ke , semuanya takbest , rindu nak kene marah dengan along masa buat homework lepastu amir mesti backup , rindu nak tengok angah lukis kartun ujang , abang lukis gambar vavi , geng dengan kakak buli dayah , nak rebut paha ayam , nak main masakmasak , main model model , dukung kat amir , gaduh ngan abang , tengok gigi jarang angah , tengok anak punggung abang , tengok milo kakak , main masak2 sama2 dengan kakak/dayah dalam bilik air , semuanya nak rindu :'<<<<< Sekarang baru faham macam mana perasan mak and ayah bila rumah takde anak anak sedangkan dulu rumah ni yg paling bising meriah sekarang dah takde lagi macam tu :\ Macam dah takde life dahhh :'<<<<<<


MY MOTHER+FATHER :*



MY BROTHERS :*

MY SISTERS :*

Perfect Family kan ? Dah lama takde gambar sama sama sekali sembilan kan :'<<
Rinduunyaaa dengan koranggggggg nangis wehh sapai mata bengkak , klau mak tahu mampus aku -,,- Jaga diri yaa korang , jangan sedih jangan lupa org kat rumah , sayang korangggg sangaaaaaaaat :'>


                                                                I LOVE YOU SIBLINGS :'7


<< >>